Onder begeleiding van technische leerkrachten krijgen jouw leerlingen in de projectwerkplaats van campus VTI een praktische workshop.

De activiteiten in campus VTI vinden plaats op een donderdagnamiddag en starten om 13 u. Ze duren 2 uur en 30 minuten. Die tijd hebben we echt nodig om iedereen zijn werkstuk te laten afwerken. Omwille van organisatorische redenen kunnen we maximum 25 leerlingen tegelijkertijd laten deelnemen. Op het einde van de activiteit mogen de leerlingen hun werkstuk mee naar huis nemen. We vragen hiervoor een bijdrage van 1,5 euro per leerling.

Om zoveel mogelijk scholen de kans te geven om gebruik te maken van het aanbod, kun je vanaf nu reserveren aan de hand van het onderstaande formulier. Na de verwerking van je aanvraag krijg je een bevestiging.

We zijn ervan overtuigd dat we jullie leerlingen op een aangename manier kunnen laten kennismaken met techniek en technologie. We kijken alvast uit naar jullie reacties en suggesties. Heel wat scholen plaatsten ook leuke foto’s en verslagen op hun website of Facebookpagina.

Voor bijkomende informatie kun je ons altijd contacteren.

Met vriendelijke groeten

Namens de projectgroep Op stap met Technorentius

Het technisch team

 

Al onze technorentiusnamiddagen zijn volzet. Heb je geen moment kunnen reserveren? Houd onze website dan in september goed in de gaten en wees er als de kippen bij!