Onder begeleiding van twee technische leerkrachten krijgen de leerlingen in de projectwerkplaats van het VTI een praktische workshop. Om die op tijd te volbrengen, is het aangewezen om de leerlingen vooraf met de Technorentiuskoffer rond hout en metaal te leren werken.

De activiteiten in het VTI vinden plaats op een donderdagnamiddag en starten om 13 u. Ze duren 2 uur en 30 minuten. Die tijd hebben we echt nodig om iedereen zijn werkstuk te laten afwerken. Omwille van organisatorische redenen kunnen we maximum 25 leerlingen tegelijkertijd laten deelnemen. Op het einde van de activiteit mogen de leerlingen hun werkstuk mee naar huis nemen. We vragen hiervoor een bijdrage van 1,5 euro per leerling.

Op de koffers kregen we het afgelopen schooljaar een massale respons. Uit de evaluatie blijkt een enorme tevredenheid en hier en daar gaven mensen ook nog inhoudelijke suggesties mee. Heel wat scholen hebben ook leuke verslagen op hun website geplaatst.

Om zoveel mogelijk scholen de kans te geven om gebruik te maken van het aanbod, kun je vanaf nu reserveren aan de hand van het onderstaande formulier.

Na de verwerking van je aanvraag krijg je een bevestiging.

We zijn ervan overtuigd dat we jullie leerlingen voor dit nieuwe schooljaar op een aangename manier kunnen laten kennismaken met techniek en technologie. We kijken alvast uit naar jullie reacties en suggesties. Voor bijkomende informatie kun je ons altijd contacteren.

Met vriendelijke groeten

Namens de projectgroep Op stap met Technorentius

Het technisch team

Schooljaar 2016-2017: Alle namiddagen zijn reeds gereserveerd!