De Warmste week

De dagen worden alsmaar korter en kouder, een reden te meer om zelf warmte te geven en ons te laten omringen door warme mensen. Daarom willen we dit jaar met onze leerlingen deelnemen aan De Warmste Week van Studio Brussel. We kozen ervoor om twee organisaties te steunen: De steiger en De springplank. De steiger is een organisatie die vier huizen in Lokeren beheert waarin kinderen opgevangen worden. De springplank is een sociale kruidenier in Sint- Niklaas.

 

Om geld in te zamelen gaan onze leerlingen van de eerste graad zelf aan de slag op dinsdag 19 december 2017. Ze zullen die dag kiezen uit verschillende workshops: een film bekijken, sportieve activiteiten, luisteren naar een spreekster van De toevlucht, en allerlei knutselprojectjes. De leerlingen kunnen cupcakes bakken, een vogelvoederrekje bouwen, theelichtjes en rendierlolly’s maken.

 

Al dat moois en lekkers verkopen we tijdens de rapportdag op vrijdag 22 december 2017.

 

Daarenboven verkopen we op dinsdag 19 december hotdogs ten voordele van de goede doelen. Zo kunnen de leerlingen met proefwerken om 11 u. een hotdog kopen. Leerlingen zonder proefwerken krijgen de kans om tijdens de speeltijd van 14.40 u. een hotdog te kopen.

 

Wij hopen alvast op een warme kerstperiode waarbij niemand in de kou blijft staan en hopen je te mogen ontmoeten aan onze verkoopstand in de refter van campus VTI.

 

Terug naar overzicht