Beste oud-leerling

De veranderingen in onze wereld gaan ontzettend snel, ook op jullie “oude” school is dat duidelijk voelbaar. Van de “vakschool” is allang geen sprake meer. Het onderwijslandschap in Lokeren is fel veranderd en zal in de toekomst nog wijzigen. We spreken niet meer van scholen maar van campussen. Zo hoor je nu spreken over VLOT! campus Creo, campus SHO, campus VTI, campus Sint-Lodewijk en campus Sint-Teresia.

Ook voor onze oud-leerlingenbond bracht dat verandering met zich mee. Het vertrouwde Contactlens verdween wegens te duur en te weinig medewerkers. Op heden is het zo dat via de website www.vlot.be de mensen info over de scholen kunnen lezen. Helaas mogen we hier geen persoonlijk nieuws plaatsen in verband met de wet op de privacy, dus geen mededeling van geboortes, huwelijken en overlijdens meer of artikels over oud-leerlingen en het bedrijfsleven. Dat heeft tot gevolg dat onze inkomsten dalen: er komen geen nieuwe leden bij en de oudgedienden overlijden. Daarom beperken we ons tot de verjaardags- en huwelijksverjaardagskaart, een felicitatiekaart bij geboorte en een kaart met medeleven bij een overlijden. Toch willen we blijven streven naar een hartelijke, warme school en nodig ik jullie uit voor onderstaande initiatieven:

Januari is niet alleen de maand om wensen en geschenken uit te wisselen. Het is ook de maand waarin de verenigingen hun leden aansporen om opnieuw een bijdrage te storten. Ook dit jaar vragen we een bijdrage van € 10. Je kan storten op het rekeningnummer BE 22 4433 6995 2147. Alvast hartelijk bedankt !

Met vriendelijke groeten

Luc Zaman

mail: luc.zaman@vlot.be