Ben je geboeid door Wetenschap, techniek en technologie of gaat je voorkeur eerder uit naar Verzorging-voeding of Kantoor?

Hou je van een prettig studieklimaat? Dan voel je je meteen thuis in het VTI Sint-Laurentius. Het combineert een degelijke opleiding met veel aandacht voor klassfeer en en de ontplooiing van de totale persoonlijkheid van de leerling. Wil je een grondige technische kennis verwerven? Dan is het VTI de juiste school voor jou. De doorstromingsrichtingen vormen een stevige basis voor verdere studies aan de universiteit of het hoger onderwijs.

Niet zo’n theoretische technische knobbel of gaat je voorkeur eerder uit naarVerzorging-voeding of Kantoor? Eerder praktisch aangelegd? Je vindt je weg in de technieken of de beroepsrichtingen. Het VTI gaat er prat op één van de best uitgeruste nijverheidstechnische scholen in Vlaanderen te zijn en ook campus Creo beschikt over goed uitgeruste vaklokalen. De aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt en de koppeling met het hoger onderwijs wordt dus in belangrijke mate gerealiseerd. Omgeven door het stadspark en de Durme heeft onze school een aantrekkelijke ligging. De school is vlot bereikbaar, vlakbij het station en de stopplaatsen voor openbaar vervoer.

Onze school maakt deel uit van de scholengemeenschap Scholen aan de Durme.